Firmy

Pronájem skladového kontejneru pro vaše věci po dobu rekonstrukce chaty

Současná doba nabízí mnohdy zajímavé technické možnosti a jednou z nich jsou i pronájmy různých vymožeností, které by se vám nevyplatily kupovat, poněvadž je budete využívat pouze omezenou dobu. Jako příklad bychom mohli zmínit pronájem přepravních dodávek pro stěhování, přívěsných vozíků pro převážení nákladu za tažným zařízením, anebo pronájmy různých elektrických nářadí a pomůcek, jako jsou vrtačky, pily, svářečky, elektrická kladiva, elektrocentrály, stavební rozvaděče atp.

skladové kontejnery

Dnes si můžete pronajmout dokonce i přepravní kontejner, který slouží jako dočasný úložný prostor. Pronájem kontejnerů v Praze je tedy jistou možností, kam umístit své věci, jako je nábytek, koberce, elektronika, svítidla a další předměty po dobu rekonstrukce vaší nemovitosti.

Prodej bytu a pobyt na chatě – představte si situaci, že jste právě prodali byt a chcete žít na venkově. K trvalému pobytu jste si zvolili rekreační oblast, kterou dobře znáte, ale chata, kde se momentálně nacházíte, je obyvatelná pouze od jara do podzimu. Není dostatečně zateplená a není tu zdroj tepla, který by objekt v zimních měsících prohřál na komfortní úroveň. Za utržené peníze z prodeje bytu jste si naplánovali rekonstrukci chaty a chcete ji zvládnout svépomocí, anebo s některými řemeslníky do konce září.

přeprava kontejneru

Kontejner vám přistaví třeba na čtyři měsíce – jestliže jste byt prodali třeba koncem dubna, touto dobou už je možné na chatě přebývat celkem bez problémů. Můžete už začít s ohledem na vývoj počasí plánovat první akce, jako jsou bourání zdiva, výstavba nových příček, rekonstrukce toalety, koupelny a kuchyně. Na to může navazovat výstavba krbu s teplovodním výměníkem a topení v podlaze. A právě v té době už by to chtělo mít kontejner už na zahradě a v něm umístěné všechny vaše věci. Uvnitř chaty zůstane pouze kuchyňská linka, stůl a židle pro stolování a provizorní lůžko, kde se dá přespávat. Pokud bude vše uložené v kontejneru, který je uzamykatelný, máte jistotu, že se ničemu nic nestane, a vaše rekonstrukce může probíhat v naprosté pohodě.

Mohlo by se vám také líbit...