Nakupování

Retro párty s modely aut

Také se řadíte k milovníkům retro stylu? Takových lidí je poměrně hodně a mnozí z nich, kteří pamatují reálný socialismus, si jej rádi připomínají, protože v té době žili jako školáci či studenti, a tehdy byl život volnější a více bezstarostný.

Jestliže vám retro styl vyhovuje, můžete uspořádat i stylovou retro párty. Například vyzdobenou patřičnými oděvy, oděvními a bytovými doplňky a dekoracemi, svérázným nábytkem (skříněmi, stoly či komodami), retro koberci a napodobeninami tehdejších domácích spotřebičů a elektroniky.

Škoda 130

Diskotéka s promítáním videoklipů

K vaší retro akci si můžete připravit některé vybrané videoklipy oblíbené populární či folkové hudby např. osmdesátých let, a hudební skvosty promítat projektorem na plátno podobně, jako lidé navštěvují filmová představení v kině. Hudba vaší párty dodá silný náboj, vzrušení a určité příjemné napětí, které možná mnozí z vás ani neočekávají.

vůz Veřejné bezpečnosti

Modely aut

Představte si, že vaše přátele pozvete k vám na párty, a že každému z nich darujete na památku tričko či kšiltovku s potiskem, a že na konferenčním stole v obýváku nebude chybět výzdoba modelů aut. Bude to velmi působivé a jistě tento trik upoutá pozornost každého účastníka.

Když například položíte na stůl mezi talířky s občerstvením žluto-bílého Žigulíka Veřejné bezpečnosti, červeného Moskviče 408 upraveného pro Požární útvary, závodní Škodu 130 RS, anebo dokonce legendární autobus Karosa C 734, budou jistě všichni nesmírně překvapeni vaší nápaditostí. A možná, že si modely budou chtít prohlížet zblízka, nebo je od vás budou chtít získat.

Retro modely aut nejsou určeny pouze pro sběratele a milovníky historie, kteří navštěvují technická muzea a rádi se dozvídají informace o dějinných souvislostech naší země, tyto výrobky mohou oslovit každého, kdo tuto dobu prožil a má jí, jak se říká, stále pod kůží.

Mohlo by se vám také líbit...