Nakupování

Pěkné sklenice na alkohol

Vždycky jsem chtěla mít doma všechno opravené a takové, aby to všechno k sobě ladilo. a proto jsem si řekla, že bych mohla taky obnovit své skleničky a hrnce, které mám v kuchyni nyní. Líbí se mi totiž to, když mám třeba nějaké soupravy, které k sobě pěkně ladí a jsou typově stejné či podobné. A vždycky jsem třeba neměla ráda bych se třeba přišla k babičce a měla opravdu skleničky každé jiné, a to například hrníčky, které byly jako z jiné vesnice. A taky se neměla ráda, když skleničky třeba byly naťuklé anebo hrníčky zašlé od čaje. To je taky veliký nešvar a vůbec nevím, proč se tohle děje.

Broušené sklo je taky pěkné.

A kolikrát jsem si koupila opravdu krásný hrnek, který se mi prostě časem od čaje zabarvil do tmavé barvy a opravdu to vypadalo děsně. A nechápu to a nikdy nepochopím to, proč výrobci těch hrníčků nikdy s tím nic neudělají. Proto jsem se taky rozhodla, že si koupím krásné skleničky na rum. Sice rum moc nepiji, ale když třeba přijde nějaká návštěva, tak bych chtěla, aby skleničky na rum jsem měla v pořádku.

Líbí se mi elegantní sklenice.

Taky jsem chtěla nějaké designové a neobyčejné. Jsem taková, že chci mít vždycky něco jiného, než mají ostatní, tak jsem se rozhodla, že se na internetu na webové stránce…. objednám nějaké kvalitní skleničky na rum, kde opravdu jsem si nemohla vybrat. Všechny skleničky na rum byly pěkné a velice zajímavé, že vybírání těchto skleniček na rum byl opravdu velice složité. Jsem totiž náročná, takže to pro mě bylo těžké. Nejraději bych si vzala dva nebo tři soupravy, ale to samozřejmě by zase bylo na nic. A tak jsem to nakonec vymyslela tak, že jednu soupravu skleniček na rum jsem pořídila sobě a druhou pěknou soupravu skleniček na rum jsem pořídila mojí mámě na Vánoce jako dárek, protože moje máma občas si dá skleničku rumu, tak aspoň by se jí to hodilo. Myslím si, že dávat pěkné a praktické dárky ocení asi každý. Já sama taky moc ráda dostávám praktické dárky, které se hodí než třeba nějaké věci, které jsou jenom vystavené a sedá na ně zbytečně prach.

Mohlo by se vám také líbit...